Sodavand / RTD

Fadølsforsyningen Midt- og Vestjylland tilbyder et bredt udvalg af drikkevarer

Står du overfor en større begivenhed kan det være en lettelse, at bestille alle drikkevare samlet et sted. Det kan du naturligvis hos os. Hos Fadølsforsyningen Midt- og Vestjylland finder du alt indenfor sodavand og vand til festen, så både børn og voksne kan slukke tørsten uden alkohol. Er alle dine gæster ikke de store øldrikkere eller vil du bare gerne tilbyde et bredere udvalg af drikkevare, kan du også få forskellige typer af RTD, cider, shots og drinks.

Herunder ses et lille udvalg af vores produkter, kontakt os endelig for fuld sortiment.

Uåbnede kt. tages retur efter endt arrengement.

Coca Cola

Coca Cola

Dåse 24 Stk / Flaske 30 Stk

150 kr.
Pepsi Max

Pepsi Max

Dåse 24 Stk / Flaske 30 Stk

150 kr.
Tuborg Squash

Tuborg Squash

Dåse 24 Stk / Flaske 30 Stk

150 kr.
Faxe Kondi

Faxe Kondi

Dåse 24 Stk / Flaske 30 Stk

150 kr.
Breezer Pineapple

Breezer Pineapple

24 Stk Flaske 27,5 Cl

384 kr.
Breezer Orange

Breezer Orange

24Stk Flaske 27,5 Cl

384 kr.
Smirnoff Ice

Smirnoff Ice

24Stk Flaske 27,5 Cl

384 kr.
Shaker Sport

Shaker Sport

24Stk Flaske 27,5 Cl

384 kr.
Fadølsforsyningen Midtjylland

Sodavand og vand

Her finder du både sodavand og vand til din fest. Vi tilbyder et stort sortiment af sodavand og læskedrikke, som selvfølgelig kan drikkes som de er eller bruges til opblanding af en specifik drink. Blandt udvalget findes populære varianter som Cola, Cola Zero, Pepsi, Pepsi Max, Fanta Orange, Fanta Exotic, Sprite, Faxe Kondi, Squash, Nikoline, Mirinda, Schweppes og Carlsberg Sport. Derudover tilbyder vi også varianter som Schweppes Ginger Ale og Indian Tonic. Alle sodavand og vand kommer på flaske eller dåse, og du har både mulighed for at vælge almindelig Kildevæld mineralvand og danskvand til dine gæster.

RTD / Cider

RTD er en forkortelse af ‘ready to drink’, og består af drikkeklar cider der enten kommer på flaske eller i dåse. Det er en dejlig nem måde at slukke tørsten på, og er perfekt til hurtig serving i baren, lune sommerfester og generelt et godt alternativ til øl og drinks. Vores udvalg af RTD er stort og varieret, og består både af Mokai, Shaker og Shaker Sport. Derudover tilbyder vi forskellige varianter af Breezer heriblandt lemon, mango, orange, lime, strawberry, peach med flere, så der er noget til enhver smag.

Pep festen op med cocktails, vin og spiritus

Udover vand, sodavand og RTD tilbyder vi også et stort udvalg af lækre cocktails på fad, smagfulde vine og spiritus på flasker. Du kan læse meget mere om udvalget af dette her.

Tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar med råd og vejledning