25 års erfaring af levering af fadøl og fadølsanlæg til private og erhverv

Fadølsforsyningen Midt- og Vestjylland blev stiftet i 1998, og vi har derfor 25 års erfaring med levering af fadøl og fadølsanlæg til både erhverv og private arrangementer. Vi står klar til at hjælpe dig med dit arrangement, uanset om der er tale om en mindre privatfest, stor firmafest, klubfest, festival, bryllup, studenterfest eller et arrangement i foreninger. Ingen anledning er for stor eller lille.

Hos os kan du leje flere forskellige typer fadølsanlæg, der passer til eventens størrelse, og vælge mellem et stort udvalg af tilhørende fadøl. For at spare dig tid, tilbyder vi også et godt udvalg af alt indenfor vand, sodavand, RTD, drinks på fad og tilbehør. Du kan derfor let klare hele dit drikkevare indkøb ét sted, og undgå at skulle rundt i flere forretninger.

Derudover kan vi også være behjælpelig med at servicere restauranter og værtshuse, som står i en uheldig situation og er løbet tør for produkter, som deres faste leverandør ikke har mulighed for at hjælpe med.

Vores mission

Vores mission er altid at levere det højeste serviceniveau, så din fest kan køre uden de mindste afbrydelser. Det vigtigste for os er, at du har den bedste oplevelse fra start til slut og at alt forløber gnidningsfrit, så du kan koncentrere dig fuldt ud om dine gæster.
Fadølsforsyningen Midtjylland

Den gode oplevelse og høje service

Alle vores anlæg er gennemgået, renset og klargjort inden det sendes afsted til kunden. Men driftsproblemer kan desværre altid opstå, og skulle uheldet være ude og et anlæg ikke virker som det skal, kører vi straks ud. Den gode service er et vigtigt parameter for os, og det nytter ikke at hjælpen først kommer dagen efter. Vi kommer ud med et nyt anlæg, skifter det, og tager det andet med retur. Det samme gør sig gældende, hvis du skulle løbe tør for øl eller hvis der skulle være andre komplikationer.

Tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar med råd og vejledning