Erhverv / Foreninger

Udlejning af fadølsanlæg og levering af drikkevarer

Til erhverv og foreninger kan du leje fadølsanlæg, og købe alle de ønskede drikkevarer til større arrangementer hos os. Derudover tilbyder vi også fast aftale omkring levering af drikkevarer til kantiner i virksomheder og klubber, og hjælper gerne din restaurant eller værtshus, hvis I uheldigvis er løbet tør og jeres faste leverandør ikke har mulighed for at hjælpe.
Fadølsforsyningen Midtjylland

Firma- og klubarrangementer

Står jeres virksomhed eller klub over et kommende arrangement? Måske skal i afholde den årlige sommerfest eller julefrokost eller der skal spilles fodboldkamp, håndboldkamp eller afholdes sæsonafslutning i sportsklubben? Hos Fadølsforsyningen kan I leje fadølsanlæg til alle årets mange begivenheder i virksomheden, foreningen eller klubben. Vi har flere forskellige modeller af fadølsanlæg, og uanset om det er et lille eller stort arrangement, finder vi den rette løsning til jer. Udover fadølsanlæg tilbyder vi naturligvis også et bredt udvalg af sodavand, vand, RTD og drinks på fad til anledningen, så I kan få det hele samlet et sted.

Fast levering til kantiner i virksomheder, foreninger og klubber

Det er skønt at have en kantine tilgængelig i virksomheder, foreninger og klubber. Endnu skønnere er det, hvis der altid er tanket op med vand og sodavand, så medarbejdere eller medlemmer kan slukke tørsten. Vi tilbyder fast levering og opfyldning af dåse sodavand og vand til jeres kantine, så I altid er sikker på de forskellige varianter er tilgængelige. Selvom holdbarheden på vand og sodavand er lang, sørger vi altid for at stille de nyeste produkter bagerst, for at undgå at produkterne overskrider holdbarhedsdatoen.
Fadølsforsyningen Midtjylland

Restauranter / Værtshuse

Er der mere travlt i restauranten end forventet eller der ved en fejl gået koks i indkøbet af drikkevarer? Selvom vi ikke er fast leverandør til restauranter og værtshuse, så er I velkomne til at kontakte os, hvis I skulle befinde jer i en lignende situation, hvor I er løbet tør for produkter og jeres faste leverandør ikke har mulighed for at være behjælpelig. Vi finder hurtigt en løsning, og kan levere det I står og mangler, så jeres gæster ikke tørster og I fortsat kan opretholde den gode service.

Tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar med råd og vejledning