Cocktails / Vin

Vi tilbyder et stort udvalg af cocktails og vin​

Hos Fadølsforsyningen Midt- og Vestjylland tilbyder vi stort sortiment af cocktails og vin på fustage. Tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar med råd og vejledning.​

Husk, uåbnede fustager og flasker tages retur efter endt arrengement.

Gin Hass

Gin Hass

12 L Fustage

Alc. 6,7%.

Gin, mango og lemon

1335 kr.
Gin & tonic

Gin & tonic

12 L Fustage

Alc. 5,7%.

Gin, tonic

1335 kr.
Gin & tonic

Champagnebrus

12 L Fustage

Alc. 5,7%.

Vand, karamel sirup, sport
saftevand, vodka, lime, juice

1335 kr.
Gin & tonic

Brandbil

12 L Fustage

Alc. 5,3%.

Jägermeister, hindbærsirup
og vand

1335 kr.
Gin & tonic

Mojito

12 L Fustage

Alc. 5,9%.

Vodka, jordbær, lime, lemon, rababer og vand

1335 kr.
Passion Star

Passion Star

12 L Fustage

Alc. 6%.

Vodka, passionsfrugt, vanilje,
lemom, lime og rørsukker

1335 kr.
Astronaut

Astronaut

12 L fustage

Alc. 6,5%.

Vodka, jordbær, lime, lemon,
rababer og vand

1335 kr.
Aperol Spritz

Aperol Spritz

12 L fustage

Alc. 8,9%.

Aperol, mousserende vin og vand (Indeholder sulfitter)

1725 kr.
Mousserende vin Italien

Mousserende vin Italien

Kontakt for pris

Alc. 10,5%.

Tør og let mousserende vin, der giver diskrete flora noter med et lille tvist af lime og er fremstillet efter Charmat metoden. Nyd det rene glas eller brug den til Spritzer drinks.

Rosévin Serena Wines - Italien

Rosévin Serena Wines – Italien

Kontakt for pris

Alc. 14%.

TREBBIANO & SANGIOVESE

Domineret af røde bær, men stadig tør og læskende. Den kendte Sangiovese drue giver en lækker bouquet af jordbær og hindbær samt tilfører et flot lyserødt skær i vinen.

Hvidvin Serena Wines - Italien

Hvidvin Serena Wines – Italien

Kontakt for pris

Alc. 11,5%.

CHARDONNAY & SAUVIGNON BLANC

Yderst let drikkelig og frisk hvidvin, der har noter af limefrugter og blomster. Flot guldfarvet krop med en bouquet af frisk græs og citrusfrugter.

Rødvin Serena Wines - Italien

Rødvin Serena Wines – Italien

Kontakt for pris

Alc. 10,5%.

SANGIOVESE & CABERNET SAUVIGNON

En blød, men stadig frugtig vin på fustage. Skinnende rubinrød farve med en vedholdende bouquet af træ, solbær og krydderier.

Fadølsforsyningen Midtjylland

Cocktails på fad

Vil du gerne have cocktails til din fest, men undgå at stå med besværet ved selv at mixe de forskellige ingredienser sammen? Så er vores cocktails på fad en oplagt mulighed – og det bliver simpelthen ikke nemmere. Vi tilbyder forskellige cocktails på fad, så uanset om du er mest til en Champagnebrus, Brandbil, Isbjørn, Mojito, Gin Hass, Gin Tonic eller Vodka/Juice, kan du få det hos os.

 

Vores cocktails på fad sælges i 12 og 20 liters fustager, og er en tidsbesparende løsning, der garanterer ensartede og lækre cocktails hver gang. Det kan især være en god løsning til arrangementer som byfester, hvor frivillige ikke skal bruge tid på at mixe de mange ingredienser sammen. En enkelt person kan uden besvær lave op mod 2200 cocktails på en aften. Det er ligeså let, som at skænke en fadøl.

Vin til enhver smag

Er du lidt af en vinelsker, finder du naturligvis også et smagfuldt udvalg af vine, som du kan forkæle dig selv og dine gæster med hos os. Vores vine leveres også af Excellent Wine, som har mange års erfaring indenfor vinbranchen. Du er derfor garanteret et bredt udvalg, der dækker over alt fra klassiske varianter til specielle vine, som ikke findes i ethvert supermarked. Det er desuden muligt at købe vin på både fad og flasker til dit arrangement – alt efter hvad du foretrækker. Du kan se hele udvalget på excellentwine.dk, og nemt vælge dine foretrukne varianter derfra.

Alt i spiritus på flasker

Skal festen peppes endnu mere op, tilbyder vi også et udvalg af shots som Jägerbombs og Flügel, samt alt indenfor spiritus på flaske. Her kan blandt andet nævnes rom, vodka og gin. Vil du gerne selv mixe dine cocktails, eller er der en helt speciel drink eller shot, du gerne vil tilbyde dine gæster, har du naturligvis også mulighed for det.

Tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar med råd og vejledning