Tilbehør

Vi kan hjælpe med alt tilbehør til dit event

At anskaffe sig de store elementer som fadølsanlæg, er altid det primære, men derudover hører sig også en lang række tilbehør, som er vigtigt for at baren kan blive fuldt funktionsdygtig. For at baren i praksis kan fungere, er det også nødvendigt med tilbehør som krus, kander, isterninger, kulsyre mm. Hos os kan du finde alt det nødvendige tilbehør samlet et sted, så du er helt klar til dit event.
Løs anlæg

Løs anlæg

1 eller 2 haner

Leje pr. arrangement

450 kr.
Rullebar én hane

Rullebar én hane

Leje pr arrangement.

550 kr.
Rullebar to haner

Rullebar to haner

Leje pr arrangement.

650 kr.
Rullebar tre haner

Rullebar tre haner

Leje pr arrangement.

750 kr.
Klapbar

Klapbar

Leje pr arrangement

200 kr.
Kulsyre

Kulsyre

6 kg Flaske, Pant 800 kr

525 kr.
Bar, udskænkningsvogn og køletrailer​

Bar, udskænkningsvogn og køletrailer​

For at kunne skænke fadøl, drinks og andre drikkevare er en bar naturligvis vigtig. Har du ikke en bar til rådighed i lokalet eller mangler i ekstra bar plads, er der hjælp at hente hos os. Vi tilbyder forskellige typer barer, som du kan leje til dit arrangement og der er en variant til både mindre og store arrangementer. De modeller der ofte bruges til privatfester og mindre firma fester er enten en smart klapbar eller en fleksibel rullebar. Fælles for de to er, at de ikke fylder alverden, er lette at transportere, slå op og pakke sammen igen. Til de store events, såsom festivaler eller store sommerfester hos virksomheder, hvor der gerne skal skænkes mange øl på kort tid, tilbyder vi også udlejning af udskænkningsvogn, som er et oplagt valg. Til større arrangementer kan du også leje lukket køletrailer, så I har i rigeligt plads til drikkevarer som sodavand, RTD og vand.

Krus, kander og is

For at fuldende baren, og have noget at skænke fadøl og drinks i, kommer man ikke udenom tilbehør som krus og kander. Vi tilbyder plastikkrus i flere forskellige størrelser, som også velegner sig godt til diverse sjove spil. Kander og krus kan købes med sammen med dit fadølsanlæg, så du slipper for at handle flere forskellige steder. Derudover kan vi også klare levering af isterninger.

Tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar med råd og vejledning