Fadøl

Vi tilbyder et stort udvalg af fadøl

Hos Fadølsforsyningen Midt- og Vestjylland tilbyder vi stort sortiment af fadøl og har mange forskellige typer på lager. Herunder ses de mest solgte fadøl, men har du en bestemt øl i tankerne, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan skaffe det meste, så din yndlings variant også kan blive en del af festen. Hos os kan du selvfølgelig også finde cocktails/drinks på fustage, sodavand og tilbehør til festenHer ses et lille udvalg af vores produkter, kontakt os endelig for fuld sortiment, hvor vi blandet andet også har Royal, Erdinger Weisbeir, Grimbergen og mange flere.

Husk, uåbnede fustager tages retur efter endt arrangement.

Willemoes Classic Tophane Front Bryggeriet Vestfyen

Willemoes Classic

20 L Fustage

575 kr.
Willemoes Pilsner Tophane Front Bryggeriet Vestfyen

Willemoes Pilsner

20 L Fustage

575 kr.
Odense Classic

Odense Classic

20 L Fustage

650 kr.
Odense Pilsner

Odense Pilsner

20 L fustage

600 kr.
Carlsberg

Carlsberg

25 L Fustage

800 kr.
Tuborg Grøn

Tuborg Grøn

25 L Fustage

800 kr.
Tuborg Classic

Tuborg Classic

25 L Fustage

900 kr.
Kronenbourg 1664

Kronenbourg 1664

20 L fustage

900 kr.
Fadølsforsyningen Midtjylland

Øltyper

En iskold fadøl er noget de fleste kan forholde sig til og drikker med stort velbehag. Fadøl har desuden en stærk tradition i Danmark, og anvendes til mange forskellige arrangementer og events. Øllets verden har vokset sig stor, og en fadøl er i dag mere end “bare” en pilsner. Der findes i dag et hav af forskellige typer og varianter. Derfor tilbyder vi også en bred vifte af forskellige øltyper, så i kan få netop jeres foretrukne øl serveret. Hos os kan du blandt andet vælge mellem populære mærker og varianter som Tuborg, Tuborg Classic, Carlsberg, Albani, Royal, Heineken, Odense Pilsner og Odense Classic.


Derudover tilbyder vi også en lang række specialøl som Kronenbourg Blanc, Grimbergen Blonde og Grimbergen Double, Carlsberg 1883, Albani Rødhætte og naturligvis Julebryg og Royal x-mas til årets julefrokoster.


Du kan sammensætte udvalget præcis som du ønsker, og kontakt os gerne hvis din yndlingsøl ikke er nævnt. Vi har nemlig mange flere varianter at byde på, og er den specifikke øl ikke i vores sortiment, kan vi garanteret skaffe den. Vi tilbyder desuden fustager i flere størrelser, så det passer til anledningen og antallet af gæster.

Lej et fadølsanlæg

Er du på udkig efter et fadølsanlæg til din næste fest? Så er du kommet til det helt rette sted. Et fadølsanlæg vil skabe festlig stemning til enhver begivenhed, og hos os kan du leje et fadølsanlæg til alle anledninger. Uanset om det er en fødselsdagsfest, sommerfest, en stor firmafest, festivaler, sportsevents, årets julefrokost eller andre festlige anledninger er et fadølsanlæg et oplagt valg.

Ingen begivenhed er for lille eller stor. Derfor tilbyder vi både fadølsanlæg som bordmodeller, der kan tage 1-3 fustager på en aften og fadølsanlæg der kan tage op til 1000 liters tanke til de kæmpe fester. Vi har også smarte løs-anlæg til privatfesten, der kan monteres på bordkanten og en festlig rullebar, der i den grad sætter stemningen. Denne har op til 3 haner, som er fastmonteret på baren og kan rulles ind alle steder. Hvis muligt anbefaler vi, at I selv afhenter fadølsanlægget, da det er billigere end levering. Er du i tvivl om hvilket fadølsanlæg, der passer bedst til din fest, så kontakt os gerne. Vi tilbyder selvfølgelig udlejning af fadølsanlæg til både private og virksomheder.

Tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar med råd og vejledning